EBS Radio

Romania, Cluj, Cluj-Napoca
Published 4 years ago
Print information

In short, about the project

EBS Radio se aude și la Dej, pe 94,8 FM. Știm că fiecare înțelege altfel „muzica bună”, așa că vom face tot posibilul să fim pe placul tuturor, oferindu-vă un playlist de excepție.
EBS Radio
Romania, Cluj, Cluj-Napoca,
Published 4 years ago

In short, about the project
EBS Radio se aude și la Dej, pe 94,8 FM. Știm că fiecare înțelege altfel „muzica bună”, așa că vom face tot posibilul să fim pe placul tuturor, oferindu-vă un playlist de excepție.

Additional information

Info: Ascultăm freamătul și voia-bună a publicului nostru. Depindem în întregime și exclusiv de cei care ne vor asculta. Știm că fiecare înțelege altfel „muzica bună”, așa că vom face tot posibilul să fim pe placul tuturor, oferindu-vă un playlist de excepție. Împreună cu dumneavoastră vrem să refacem puntea esențială de încredere între oameni și jurnaliști. Singurele limitări ale exprimării noastre sunt cele impuse de moralitate, decență și informare corectă. Într-un mod pozitiv, dorim să vă relatăm tot ceea ce se întâmplă în cele două orașe în care vom emite, Cluj-Napoca și Dej. Nu suntem politicieni și este exclus să ne trasăm linii politice editoriale. Nu o vom face acum, nu o vom face nici în anii următori. Credem cu tărie într-o presă corectă, decentă, fără scandal sau răfuieli; așadar ne dezicem în totalitate de o astfel de manieră de a relaționa cu publicul nostru. Strategia noastră de finanțare și dezvoltare se bazează în totalitate pe aceste repere.


Despre noi
Gândim și vorbim liber.

Ascultăm freamătul și voia-bună a publicului nostru. Depindem în întregime și exclusiv de cei care ne vor asculta. Știm că fiecare înțelege altfel „muzica bună”, așa că vom face tot posibilul să fim pe placul tuturor, oferindu-vă un playlist de excepție. Împreună cu dumneavoastră vrem să refacem puntea esențială de încredere între oameni și jurnaliști. Singurele limitări ale exprimării noastre sunt cele impuse de moralitate, decență și informare corectă. Într-un mod pozitiv, dorim să vă relatăm tot ceea ce se întâmplă în cele două orașe în care vom emite, Cluj-Napoca și Dej. Nu suntem politicieni și este exclus să ne trasăm linii politice editoriale. Nu o vom face acum, nu o vom face nici în anii următori. Credem cu tărie într-o presă corectă, decentă, fără scandal sau răfuieli; așadar ne dezicem în totalitate de o astfel de manieră de a relaționa cu publicul nostru. Strategia noastră de finanțare și dezvoltare se bazează în totalitate pe aceste repere.

Valorile noastre
- Încredere
Încrederea publicului nostru în actul jurnalismului pe care îl practicăm este fundamentul întregii noastre activități. Consolidarea acestei relații este un proces în care suntem angajați continuu.
Informarea corectă

Respectul pe care îl adresăm publicului nostru se definește prin informarea corectă a acestuia, fără interpretări și fără îndepărtarea de la sensul primordial al oricărui eveniment pe care îl relatăm. Acest principiu este unul de la care nu vom abdica sub nicio formă. În relatarea cu cât mai multă acuratețe a oricărui eveniment vom analiza toate informațiile disponibile astfel încât să putem fi cât mai aproape de adevăr, acesta fiind scopul nostru final. Anchetele jurnalistice nu fac parte din proiectul nostru editorial.

- Moralitate și minori
Decența, abordarea imparțială, respectarea vieții private, dreptul la propria imagine, protecția superioară a minorului, sunt elementele esențiale cu ajutorul cărora ne exprimăm. Conținutul editorial pe care îl producem și acțiunile noastre, în egală măsură, urmăresc nevoile de educație și cultură ale tinerilor.
Demnitatea umană

Urmărim să redăm realitatea exact așa cum este, incluzând toate aspectele prin care aceasta se manifestă. Totuși, ne rezervăm dreptul de a discerne între conținutul editorial provocativ și obligația pe care o avem de a respecta demnitatea umană, drepturile și libertățile fundamentale ale omului. Vom fi permanent în contact cu publicul nostru astfel încât să primim, să înțelegem și să reacționăm la orice sesizare în legătură cu acest domeniu.

- Diversitatea opiniilor
Cenzura de orice fel este interzisă. Opiniile sunt acceptate și transmise ca parte a respectării drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, cu respectarea întocmai a acestor drepturi. Principiul “audiatur et altera pars” este parte a obligațiilor pe care ni le asumăm.
Independența editorială

Independența editorială este garantată în condițiile respectării drepturilor și libertăților fundamentale ale omului dar și a prevederilor Legii audiovizualului 504 din 2002. Publicul nostru trebuie să primească asigurări că politica editorială nu este influențată de factori politici, economici/financiari sau orice tip de interese personale.

Transparența online
- Natura și proveniența conținutului nostru online sunt transparente. După caz, materialele publicate online, altele decât cele asumate de către redacția noastră, vor fi identificate și asumate de către autori.
Responsabilitate

Prezentele valori sunt parte a contractului individual de muncă iar renunțarea, sub orice formă, la respectarea acestora duce la încheierea raporturilor de muncă cu redacția. Analizăm și publicăm materiale de presă semnificative pentru publicul nostru iar expertizele pe diverse domenii vor fi susținute de persoane specializate, responsabile. Credem în valorile europene la care am aderat din credință, nu din oportunism.

Echipa:
Adrian Ardelean
Alex Brad
Anca Brășfălean
Angel Rusu
Carmen Fizeșan
Cristina-Ioana Năstasă
Darian Sacalis
Flaviu Petean
Marius Bența
Ovidiu Cornea
Rebeka Török-Ágoston
Tiberiu Crișan
Tudor Runcanu

Pentru a afla mai mute informații despre proiectele în desfășurare, vă invităm să ne lasați un mesaj. Un agent al echipei noastre de marketing vă va contacta în cel mai scurt timp.

Emisiuni:
Adio, perne!
Autobluzul de seară
Electronic Beat Selection
The Club
Tibi or Not To Be

Ne puteţi trimite ideile, sugestiile şi comentariile dumneavoastră sau ne puteţi semnala probleme la următoarele date de contact:
- office@ebsmedia.ro
- marketing@ebsmedia.ro

Mobile: +40 (364) 140 440

 

Contact seller EBS Radio


What you can report: wrong or outdated information, idle radio stream, issues related exclusively to this media project.

  You must log in or register a new account in order to contact the owner.

  Leave a feedback!

  Tell others what you think about this radio station. You can only add a review if you are logged in! You need to log in first.
  Talk strictly about this project. Musical dedications are not accepted.
  Because we want spam to be removed, reviews will be reviewed before publishing.
  Information
  Web links that lead to external pages can contain viruses or mallware
  The information on the promotion page may have incorrect writing or data

  Location of the radio station

  Romania, Cluj, Cluj-Napoca