Erdély FM

Romania, Mures, Tirgu Mures
Last update 4 years ago
Print information

In short, about the project

Erdély FM este un post de radiodifuziune cu sediul în Târgu Mureş. Activitatea noastră constă în primul rând în crearea programelor de interes public pentru posturile de radio comerciale.
Erdély FM
Romania, Mures, Tirgu Mures,
Modified 4 years ago

In short, about the project
Erdély FM este un post de radiodifuziune cu sediul în Târgu Mureş. Activitatea noastră constă în primul rând în crearea programelor de interes public pentru posturile de radio comerciale.

Additional information

Info: Erdély FM este un post de radiodifuziune cu sediul în Târgu Mureş. Activitatea noastră constă în primul rând în crearea programelor de interes public pentru posturile de radio comerciale cu limba de difuzare maghiară.

Pentru publicul larg istoria radioului Erdély FM a început la data de 28 iunie 2007, când un post de radio din Miercurea Ciuc a difuzat prima ediţie a emisiunii „Híradó Délben”. De atunci, cu un număr de emisiuni în constantă creştere, Erdély FM poate fi auzit pe tot mai multe frecvenţe de radio din Transilvania.

Cu ajutorul posturilor de radio partenere, emisiunile noastre ajung la zeci de mii de maghiari din România.

Scopul nostru este de a întocmi o paletă corespunzător de largă de emisiuni, prin care să comunicăm cu toţi maghiarii din România, fără deosebire de vârstă, domeniu de interes sau statut social.

Ceea ce priveşte politica de emisiuni a postului Erdély FM, deciziile sunt luate de colegiul de redacţie. În această privinţă principala noastră sursă de inspiraţie este codul etic normativ al BBC. Valorile de bază al emisiunilor Erdély FM au următoarele caracteristici:

- deschis
- modernizator
- integrativ
- constructiv
- inovativ

Membrii redacţiei nu au dreptul să facă parte din partide politice, să ia parte la campanii politice, să se exprime în probleme politice actuale. Vârsta medie a redacţiei noastre este sub 30 de ani.

Responsabil pentru funcţionarea Erdély FM este Fundaţia Janovics Jenő. Finanţator important al radioului este Fundaţia Communitas.

Mobile: 0265-266.347

 

Contact seller Erdély FM


What you can report: wrong or outdated information, idle radio stream, issues related exclusively to this media project.

  You must log in or register a new account in order to contact the owner.

  Leave a feedback!

  Tell others what you think about this radio station. You can only add a review if you are logged in! You need to log in first.
  Talk strictly about this project. Musical dedications are not accepted.
  Because we want spam to be removed, reviews will be reviewed before publishing.
  Information
  Web links that lead to external pages can contain viruses or mallware
  The information on the promotion page may have incorrect writing or data

  Location of the radio station

  Romania, Mures, Tirgu Mures