Focus Fm

Romania, Buzau, Buzau
Last update 4 years ago
Print information

In short, about the project

Lansat în vara lui 2000 sub sigla grupului EVENIMENTUL ROMÂNESC, FOCUS FM a urmat standardele performantei de mare clasa. Am pus muzica la locul ei, stirile la loc de cinste, iar pe ascultatori ...
Focus Fm
Romania, Buzau, Buzau,
Modified 4 years ago

In short, about the project
Lansat în vara lui 2000 sub sigla grupului EVENIMENTUL ROMÂNESC, FOCUS FM a urmat standardele performantei de mare clasa. Am pus muzica la locul ei, stirile la loc de cinste, iar pe ascultatori ...

Additional information

Info: Lansat în vara lui 2000 sub sigla grupului EVENIMENTUL ROMÂNESC, FOCUS FM a urmat standardele performantei de mare clasa. Am pus muzica la locul ei, stirile la loc de cinste, iar pe ascultatori mai presus de toate.

S-a axat pe stiri si a urmat o politica muzicala în functie de segmental sau de ascultatori. A adoptat formatul Adult Contemporary, publicul tinta fiind cel cu vîrsta cuprinsa între 18 si 40 de ani. O caracterizare a ascultatorului nostru îl arata pe acesta ca fiind absolvent de studii medii, cu o cultura generala satisfacatoare, o viata dinamica, angrenat în activitati care implica o nevoie mai mare de informare, în principal locuitor al mediului urban.

Dupa patru ani de emisie, FOCUS FM a mai facut un pas înainte prin extinderea emisiei, fiind primul post de radio din Buzau care acopera municipiul Rîmnicu Sarat si localitatile limitrofe, pîna în judetul Vrancea. FOCUS FM este prima retea radio din judetul Buzau, cu doua frecvente distincte - 93,8 Fm la Buzau si 104,7 la Rîmnicu Sarat- ceea ce îi asigura cea mai buna acoperire în raport cu celelalte posturi radio.

Practic, reteaua reuseste sa acopere tot tronsonul de autostrada DN 2 E85.
De curand insa ne laudam cu lansarea frecventei de 97.0 FM ce acopera , in totalitate , judetele Vrancea , Braila si o buna bucata din judetul Galati .

Toate productiile de post – jingles, promo, semnale de post- sunt realizate în studiouri profesionale din Bucuresti si Londra. Ca voci de post, au colaborat cu FOCUS FM actorii Claudiu Istodor ( Teatrul Mic) si Stefan Sileanu ( Teatrul Nottara).

Agentiile nationale de publicitate, în urma propriilor sondaje, au ales reteaua FOCUS FM. Clienti importanti (Flanco, Ford, Volkswagen, Winmarkt, Porsche Romania, McDonald’s, BCR, URSUS, Germanos, Renault si Logan) au rulat volume importante de publicitate prin intermediul FOCUS FM.

Focus FM Regional (Buzau : 93.8 FM, Rm Sarat : 104.7 FM, Vrancea-Braila-Galati : 97.0 FM

Lansare: 2 iunie 2000

Emisiuni:
- Dimineața ta (Un amestec de știri, distracție, muzică bună, informații utile. Tot ce îți trebuie ca să începi ziua bine)
- Focus Drive (După-amiezi cu bună dispoziție cu Tatiana Răduță Focus Drive de luni pana vineri, de la ora 14:00, la Focus Fm! )
- Focus Hit (Muzică de muzică, ceva știri și, de restul, voie bună. Se asigură că o să fie totul perfect, Adrian Ion)
- Știri (Știrile Focus Fm, din oră în oră, de luni până vineri, de luni până vineri, de la 08:00 la 17:00)

Echipa: Dan Răspopa, Tatiana Răduță, Karla Lucuță, Elena Petre, Cristina Sterian, Claudia Toader, Cătălina Jingoiu, Adrian Ion, Mihai Baltag

- Buzau la adresa: Bd. Nicolae Balcescu, nr 48
- Focsani la adresa Str. Republicii nr. 9, et 2

Mobile: 0338 401.772 / 0337 401.503

 

Contact seller Focus Fm


What you can report: wrong or outdated information, idle radio stream, issues related exclusively to this media project.

  You must log in or register a new account in order to contact the owner.

  Leave a feedback!

  Tell others what you think about this radio station. You can only add a review if you are logged in! You need to log in first.
  Talk strictly about this project. Musical dedications are not accepted.
  Because we want spam to be removed, reviews will be reviewed before publishing.
  Information
  Web links that lead to external pages can contain viruses or mallware
  The information on the promotion page may have incorrect writing or data

  Location of the radio station

  Romania, Buzau, Buzau