Marosvásárhelyi Rádió

Romania, Mures, Tirgu Mures
Published 4 years ago
Print information

In short, about the project

A Marosvásárhelyi Rádió szórakoztató-nevelő, tájékoztató, művelődés jellegű rádióműsorokat készít, melyeket magyar, román, német és roma nyelven közvetít.
Marosvásárhelyi Rádió
Romania, Mures, Tirgu Mures,
Published 4 years ago

In short, about the project
A Marosvásárhelyi Rádió szórakoztató-nevelő, tájékoztató, művelődés jellegű rádióműsorokat készít, melyeket magyar, román, német és roma nyelven közvetít.

Additional information

Info: A Marosvásárhelyi Rádió szórakoztató-nevelő, tájékoztató, művelődés jellegű rádióműsorokat készít, melyeket magyar, román, német és roma nyelven közvetít. A rádióhallgatók - hallgatási szokásaikat tekintve - két nagy csoportba sorolhatók.

Az egyikbe azok a hallgatók tartoznak, akiknek van kedvenc csatornájuk, vagy háttérrádiózóként rendszeresen ugyanannak a rádiónak a műsorát hallgatják. A rádiózók másik, nagyobb csoportja maga állítja össze a "rádiós étlapot", ugyanúgy választ a műsorok között, ahogy megteszi ezt a különböző tévécsatornákkal is. Nos, Ön bármelyik csoportba tartozik - netán saját hallgatási szokásai vannak - a Marosvásáhelyi Rádióban megbízható és szórakoztató társra, különleges szolgáltatást kínáló partnerre talál.

A legújabb közvélemény-kutatási adatok szerint lényegesen többen hallgatják regionális programjainkat, mint az országos vagy kereskedelmi csatornákat. Valójában nincs ebben semmi meglepő, hiszen világjelenség a helyi információk robbanásszerű felértékelődése.

Elsősorban arra kíváncsi mindenki, hogy mi történik ott, ahol él, milyen iskolába járhatnak a gyermekek, milyen rendezvényekre kerül sor, milyen könyvek jelentek meg, milyen időre, milyen útviszonyokra számíthat stb. A kutatások azt is igazolják, hogy az emberek szeretik egy csokorban megkapni a közvetlen környezet, az ország és a világ híreit.



Mindezt megbizhatóan, színesen, sok-sok érdekességgel, heti 50 órában kínálja Önnek a Marosvásáhelyi Rádió magyar szerkesztősége. Szerkesztő-riportereinek jóvoltából a vidék legfontosabb és legérdekesebb történeteit kínáljuk a hallgatóknak. A változatos műsorpolitika a mindennapok útvesztőiben tájékozódni segíti a rádiózókat és a más országrészek eseményei után érdeklődőket.

Munkatársaink feladata, hogy a jelen történészei legyenek, hogy az élet legérdekesebb politikai, kulturális eseményeit krónikásként feltárják és megőrizzék az utókornak, mindezt igen változatos rádiós műfajokban. Tájékoztatni és szórakoztatni szeretnénk, magyarul - anyanyelvünkön.

FM: 106,8 MHZ | 96 MHZ AM: 1323 KHZ | 1197 KHZ | 1593 KHZ
Data lansării: 2 Martie 1958

Mobile: 0265 267 720

 

Contact seller Marosvásárhelyi Rádió


What you can report: wrong or outdated information, idle radio stream, issues related exclusively to this media project.

  You must log in or register a new account in order to contact the owner.

  Leave a feedback!

  Tell others what you think about this radio station. You can only add a review if you are logged in! You need to log in first.
  Talk strictly about this project. Musical dedications are not accepted.
  Because we want spam to be removed, reviews will be reviewed before publishing.
  Information
  Web links that lead to external pages can contain viruses or mallware
  The information on the promotion page may have incorrect writing or data

  Location of the radio station

  Romania, Mures, Tirgu Mures