Pop Fm Corfu

Greece, Νομός Κέρκυρας, Κέρκυρα - Φαίακες
Published 4 years ago
Print information

In short, about the project

Ο Pop fm 102.1 εκπέμπει από την πόλη της Κέρκυρας καλύπτοντας παράλληλα και μια μεγάλη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας (Κέρκυρα, Διαπόντια Νησιά, Θεσπρωτία, Πρέβεζα, μέρος της Κεφαλλονίας, Λευκάδας....
Pop Fm Corfu
Greece, Νομός Κέρκυρας, Κέρκυρα - Φαίακες,
Published 4 years ago

In short, about the project
Ο Pop fm 102.1 εκπέμπει από την πόλη της Κέρκυρας καλύπτοντας παράλληλα και μια μεγάλη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας (Κέρκυρα, Διαπόντια Νησιά, Θεσπρωτία, Πρέβεζα, μέρος της Κεφαλλονίας, Λευκάδας....

Additional information

Info: Ο Pop fm 102.1 εκπέμπει από την πόλη της Κέρκυρας καλύπτοντας παράλληλα και μια μεγάλη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας (Κέρκυρα, Διαπόντια Νησιά, Θεσπρωτία, Πρέβεζα, μέρος της Κεφαλλονίας, Λευκάδας και Ιωαννίνων).
- Ξεκίνησε να εκπέμπει το 1994 σε επίπεδο ερασιτεχνισμού....!
- Το φθινόπωρο του 2003 ενταχθήκαμε με επιτυχία στο διαδίκτυο αποκτώντας τη σελίδα του σταθμού, που αποτελεί σήμερα τόπο συνάντησης για πολλούς φίλους μας και τους δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνούν με δωρεάν μηνύματα και να μας ακροάζονται από όλα τα σημεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού...!
Με σκληρή όμως εργασία και πολύ αγάπη για το ραδιόφωνο, ο Pop fm το 1998 απέκτησε το επαγγελματικό πρόσωπο που διατηρεί μέχρι σήμερα.
- Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Pop fm κατάφερε με σταθερά βήματα να κερδίσει την προτίμηση όλο και περισσοτέρων ακροατών με βάση στοιχεία δημοσκόπησης της εταιρείας OPINION, η οποία πραγματοποιήθηκε στις Αρχές Φεβρουαρίου του 2006, ο Pop fm αναδείχθηκε 1ος στις προτιμήσεις των ακροατών του Δήμου Κέρκυρας με ποσοστό 38,2% στις ηλικίες 18 έως 29 ετών ενώ στον υπόλοιπο Νομό και στις ίδιες ηλικίες το ποσοστό διαμορφώθηκε στο 32%.
- Τον Απρίλιο του 2007,κατόπιν εντολής του Υπουργείου Επικρατείας, πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική έρευνα για την αναγνωσιμότητα των Περιφερειακών εφημερίδων καθώς και για την θεαματικότητα και ακροαματικότητα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών στον Νομό της Κέρκυρας , η οποία δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο του 2007....
- Εκεί... ο Pop fm κατακτά για ακόμη μια φορά την 1η θέση στις προτιμήσεις όλο και περισσότερων...ακροατών!!!
- Η έρευνα διεξήχθη σε δείγμα 650 ατόμων σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας που ορίζουν ο ΣΔΕΑ, η WAPOR & η ESOMAR, μέλος των οποίων είναι οι τρεις εταιρείες που συνιστούν την Κοινοπραξία. (MRB HELLAS S.A, Vprc KAI METROANALYSIS)
- Στη Μέση ημερησία κάλυψη τοπικών Ρ/Σ Νομού Κέρκυρας (στο σύνολο των ακροατών) και στην ερώτηση ποιο ραδιοφωνικό σταθμό ακούσατε χθες(?) ο POP FM έρχεται 1ος με ποσοστό 32,3 % , αναλυτικότερα στις ηλικίες 15-34 ετών κατακτά την 1η θέση με ποσοστό 22 % και στις ηλικίες 35-54 έρχεται επίσης 1ος με 9,4% .
Αξίζει να αναφερθεί ότι, από το ποσοστό των ακροατών του σταθμού, το 50,3 % ακούει 5-7 φορές την εβδομάδα, το 18,9% 4-5 φορές την εβδομάδα και το 21,5% 2-3 φορές την εβδομάδα.
Η καθημερινή μας επαφή πραγματοποιείται με επιλογές που ελέγχονται, φρεσκάρονται και βελτιώνονται συνεχώς απο την ομάδα του Pop Fm, με πολύ μεράκι και ιδαίτερη αγάπη για το ραδιόφωνο... έτσι δημιουργείται η εικόνα ενός ραδιοφώνου Ελληνικού κατα κύριο λόγο αλλά και με εκλεκτές επιλογές απο το διεθνή χώρο της μουσικής..... ενός ραδιοφώνου που προσαρμόζεται άμεσα στις συνεχόμενες αλλαγές στο μουσικό στερέωμα, που σέβεται τις επιθυμίες των ακροατών και είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί σε όλες τις ηλικίες....!
Προσεκτικά επιλεγμένοι συνεργάτες , σωστά δομημένο πρόγραμμα, συνεχής ενημέρωση, πρώτες μεταδόσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις και πολλά events ... είναι μερικά από τα στοιχεία που έκαναν τον Pop fm να έχει την κυρίαρχη θέση στο ραδιοφωνικό τοπίο της Κέρκυρας.
Με νέες ιδέες και όρεξη για δημιουργική δουλειά, συνεχίζουμε να στοχεύουμε στην ποιοτική αναβάθμιση.. καθώς ο σταθμός έχει εξοπλισθεί με τα τελειότερα συστήματα αναπαραγωγής και εκπομπής ήχου, προσφέροντας στον ακροατή την αίσθηση της απόλυτης ηχητικής πιστότητας ψηφιακής τεχνολογίας του Αμερικάνικου οίκου Telos System...!

Παραγωγοί:
- Αναστασία Καζιάνη
- Φάνης Θύμης
- Δημήτρης Ψεματίκας
- Γιώργος Ρεισόπουλος

Mobile: +30 2661 082122

 

Contact seller Pop Fm Corfu


What you can report: wrong or outdated information, idle radio stream, issues related exclusively to this media project.

  You must log in or register a new account in order to contact the owner.

  Leave a feedback!

  Tell others what you think about this radio station. You can only add a review if you are logged in! You need to log in first.
  Talk strictly about this project. Musical dedications are not accepted.
  Because we want spam to be removed, reviews will be reviewed before publishing.
  Information
  Web links that lead to external pages can contain viruses or mallware
  The information on the promotion page may have incorrect writing or data

  Location of the radio station

  Greece, Νομός Κέρκυρας, Κέρκυρα - Φαίακες