Radio Fibra

Romania, Bucuresti
Published 4 years ago
Print information

In short, about the project

Radio Fibra Romania este un vis împlinit. Câţiva oameni simpli, dar cu viziune clară – acesta a fost startul pentru această lucrare frumoasă.
Radio Fibra
Romania, Bucuresti,
Published 4 years ago

In short, about the project
Radio Fibra Romania este un vis împlinit. Câţiva oameni simpli, dar cu viziune clară – acesta a fost startul pentru această lucrare frumoasă.

Additional information

Info: Radio Fibra Romania este un vis împlinit. Câţiva oameni simpli, dar cu viziune clară – acesta a fost startul pentru această lucrare frumoasă.

Cineva spunea: “orice viziune trebuie să moară ca să învieze”. Atunci când Radio Fibra Romania a rămas fără glas, am fost încredinţaţi că ceea ce moare va învia în curând – cu un impact extraordinar de puternic.

Iată că Radio Fibra Romania s-a relansat, cu o echipă nouă, cu un suflu nou, cu producţii noi. Echipa este formată din câţiva profesionişti, cărora li s-au alăturat tineri dornici să înveţe. Deşi nu toti sunt remunerati pentru timpul şi investiţia făcuta în Radio Fibra Romania, ne dorim a continua dezvoltare atât calitativ cât şi cantitativ.

Radio Fibra Romania nu îşi propune să fie concurenta pentru alte radio-uri on-line, dar îşi doreşte să fie complementara pentru nevoile ascultătorilor. Tocmai de aceea, grila de emisiuni şi producţiile în sine sunt organizate pentru a răspunde cerinţelor autentice! Avem nevoie de comentariile şi sugestiile voastre. Acestea ne vor ajuta întotdeauna să eficientizam lucrarea.

De asemenea,vă puteţi implica activ (susţinandu-ne pe situ-urile de socializare),direct(aplicand pentru posturi de mc/dj/site builder/redactor stiri&chat)sau financiar (donand prin serviciul paypal). Pentru toate acestea, vă rugăm să ne contactaţi la adresa [email protected]

Mobile: 40 773341251

 

Contact seller Radio Fibra


What you can report: wrong or outdated information, idle radio stream, issues related exclusively to this media project.

  You must log in or register a new account in order to contact the owner.

  Leave a feedback!

  Tell others what you think about this radio station. You can only add a review if you are logged in! You need to log in first.
  Talk strictly about this project. Musical dedications are not accepted.
  Because we want spam to be removed, reviews will be reviewed before publishing.
  Information
  Web links that lead to external pages can contain viruses or mallware
  The information on the promotion page may have incorrect writing or data

  Location of the radio station

  Romania, Bucuresti