Radio Flacara Rusaliilor

Romania, Arad, Sebis
Last update 2 years ago
Print information

In short, about the project

Scopul acestui post de radio este să ajute la răspândirea Evangheliei Domnului nostru Isus Hristos începând din Sebiș și mergând până la marginile pământului.
Radio Flacara Rusaliilor
Romania, Arad, Sebis,
Modified 2 years ago

In short, about the project
Scopul acestui post de radio este să ajute la răspândirea Evangheliei Domnului nostru Isus Hristos începând din Sebiș și mergând până la marginile pământului.

Additional information

Info: Ziua de naștere a postului de radio \\\\\\\"Flacăra Rusaliilor\\\\\\\" este 7 septembrie 2010. În acea zi, Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat cedarea de licență din partea S.C. Radio Transilvania LMB S.R.L. Oradea către S.C. Eldo Pol S.R.L. Sebiș, modificarea denumită (Radio Transilvania - Radio Flacăra Rusaliilor), modificarea tematică (Generalist - Tematic Religios) și modificarea grilei de programe, având un orar de difuzare de 24 ore/zi și locația la Chișineu Criș.

Am urmat demersurile de autorizare și apoi de mutare la Sebiș, județul Arad. Studioul de emisie este găzduit de Biserica Penticostală \\\\\\\\\\\\\\\"BETANIA\\\\\\\\\\\\\\\" din Sebiș, județul ARAD, Bulevardul Victoriei, Nr. 13. Radio Flacăra Rusaliilor a început să emită în eter la Sebiș, în mod oficial, pe data de 12 februarie 2011, pe frecvența de 89,7 MHz, iar pe internet, la data de 26 februarie 2011, de pe www.radioflacararusaliilor.ro.

Scopul acestui post de radio este să ajute la răspândirea Evangheliei Domnului nostru Isus Hristos începând din Sebiș și mergând până la marginile pământului. Apoi, se dorește ca prin emisiunile difuzate orice ascultător să se edifice spiritual și să aducă glorie Dumnezeului veșnic.

Echipa:
1. Teodor DRONCA - director de programe
2. Daniel DRONCA - redactor șef
3. Paul DANCI - suport tehnic

Ce poti asculta:
- CARTEA PE UNDE
- LECTURI BIBLICE
- BIBLIA VORBESTE
- ITINERAR BIBLIC
- PICATURI DE INTELEPCIUNE
- MESAJ BIBLIC
- MARTURII CRESTINE
- COPII, VENITI CU NOI
- UNIVERSUL FAMILIEI
- FEMEIA CRESTINA
- ADOLESCENTUL, INCOTRO?
- EMISIUNI INFORMATIVE
- EMISIUNI MUZICALE

 

Contact seller Radio Flacara Rusaliilor


What you can report: wrong or outdated information, idle radio stream, issues related exclusively to this media project.

  You must log in or register a new account in order to contact the owner.

  Leave a feedback!

  Tell others what you think about this radio station. You can only add a review if you are logged in! You need to log in first.
  Talk strictly about this project. Musical dedications are not accepted.
  Because we want spam to be removed, reviews will be reviewed before publishing.
  Information
  Web links that lead to external pages can contain viruses or mallware
  The information on the promotion page may have incorrect writing or data

  Location of the radio station

  Romania, Arad, Sebis