Radio Hit Iasi

Romania, Iasi, Iasi
Last update 4 years ago
Print information

In short, about the project

Ia'şi ascultă Radio Hit, un radio 100% ieşean!
Radio Hit Iasi
Romania, Iasi, Iasi,
Modified 4 years ago

In short, about the project
Ia'şi ascultă Radio Hit, un radio 100% ieşean!

Additional information

Info: Radio HIT este de 21 de ani un post de radio local ale cărui programe sunt produse în totalitate în Iași pentru Iași. Bazele radioului au fost puse de Iulian Bulucea împreună cu prima echipă din care făceau parte Dan Dimofte, Ioana Rață, Smaranda Andronovici, Silviu Andrei, Mihaela Răileanu, Gabi Rotaru, Adi Neacșu, Alina Anton, Teodora Bulgaru, Iulian Levițchi, Marius Ivan, Paul Iancu, Anda Căilean.

Pe parcursul anilor din echipa au făcut parte Dorin Spineanu, George Zafiu, Septimiu Sărățeanu, Ruxandra Ciobanu, Alina Cozma, Gabi Jugaru, Catalin Elisei.

Cu o echipă formată din peste 20 de angajați, Radio HIT își propune continuarea politicii de post local cu puternică implicare în comunitatea Iașului vizând un target adult a cărui virsta este cuprinsă între 30 și 55 ani.

În acest moment este singurul radio comercial ieșean.

Date tehnice: emisie stereo in banda vest FM, frecventa 94,9 Mhz

Perimetrul de recepționare a emisiei radio HIT: municipiul Iași. În același timp, prin tehnologia modernă, poate fi ascultat de oriunde în lume datorită optiunii “live” de pe pagina de internet.

Structura de programe: format “Adult Contemporary Radio”

Buletine de știri din oră în oră de la 7 a.m. pâna la 18. Suntem singurul post de radio din Iași în care proporția știrilor locale este de 80%.

Structura de programe este adaptată nevoilor comunității locale. În fiecare zi de marți a săptămânii, la ora 13, HIT Voice, o emisiune de interviuri în care Violeta Cincu ne prezintă fața ascunsă a personalităților și ne aduce în atenție oameni obișnuiți care fac însă lucruri interesante.În fiecare vineri, de la ora 13.05, Beauty, o emisiune în care medici de renume din Iași ne vorbesc despre sănătatea frumuseții și frumusețea sănătății.

Alte rubrici specializate pe care le puteți regăsi în structura de programe sunt “Pomana diletantului” realizata de Briscan Zara, “Hit Celebrate” realizata de Ramona Ojica și “Predica de duminică”.

Target principal: 30-55 ani, activ, studii medii și superioare.

Studio de producție audio : realizează spoturi publicitare pentru 80% din piața radio și TV ieșeană dar și pentru clienții agențiilor de publicitate din București, Cluj, Brașov.

Echipa HIT este formată din peste 20 de angajați: 11 realizatori de programe, 3 editori și reporteri, 2 asistenți producție audio, 1 copywriter.

Activitatea de publicitate clasică ( difuzare campanii spoturi) se intregeste la Radio HIT cu o serie de acțiuni de promovare online pe rețelele de socializare și pe pagina www.radiohit.ro.

- promovare pe site www.radiohit.ro
- promovare pe pagina de facebook ( peste 7 300 de prieteni)

Promovare:

Radio HIT organizează și desfașoară campanii de promovare proprii: concursuri lunare cu premii de fidelitate, autopromouri pentru toate emisiunile, jingle-uri și id-uri de stație, promovare în presa locală, promovare prin mijloace externe: evenimente concertistice anuale proprii de mare anvergură – GALELE HIT 15 ediții , pagina proprie pe internet cu posibilitatea de recepționare live a programelor.

Lansare: 8 Noiembrie 1994

Emisiuni:
- Be the hit
- Summer HIT & Drive
- Play the day
- Heavy Rotation
- HIT Collection
- An expat in Iasi
- Brutaria lui Donisan
- HIT The Weekend
- Jazz Bazaar

Echipa: Violeta Cincu, Ramona Ojica, Silvia Craus, Anca Medeleanu, Andrei Ivașc, Ilinca Nazarie, Gabi Rotaru, Gelu Florescu, Calin Chirila, Ionut Lazar, Alice Ciobanu

Mobile: 0723 214 333 / 0232 214 333

 

Contact seller Radio Hit Iasi


What you can report: wrong or outdated information, idle radio stream, issues related exclusively to this media project.

  You must log in or register a new account in order to contact the owner.

  Leave a feedback!

  Tell others what you think about this radio station. You can only add a review if you are logged in! You need to log in first.
  Talk strictly about this project. Musical dedications are not accepted.
  Because we want spam to be removed, reviews will be reviewed before publishing.
  Information
  Web links that lead to external pages can contain viruses or mallware
  The information on the promotion page may have incorrect writing or data

  Location of the radio station

  Romania, Iasi, Iasi