Radio National

Romania, Iasi
Last update 2 years ago
Print information

In short, about the project

Radio National Romania a fost infiintat spre a aduce zambetul pe buze ascultatorilor de pretutindeni prin muzica difuzata prin intermediul online.
Radio National
Romania, Iasi,
Modified 2 years ago

In short, about the project
Radio National Romania a fost infiintat spre a aduce zambetul pe buze ascultatorilor de pretutindeni prin muzica difuzata prin intermediul online.

Additional information

Info: RADIO NOLIMIT MANELE va asteapta in fiecare zi sa ascultati cea mai buna muzica live cele mai frumoase si noi manele de pe internet. Va oferim cele mai noi melodii cu artistii consacrati ai manelelor, in plus aveti chat in care puteti discuta cu ceilalti ascultatori ai postului de radio si cu dj-ii radioului. Ai si rubrica de dedicatii in care te asteptam sa scrii atunci cand unul din Dj-ii prezenti in emisie anunta startul programului de dedicatii live RADIO NOLIMIT MANELE in fiecare zi incepand cu orele 19:30, program cu dedicatii si mesaje!

Despre Noi:
Radio NOLIMIT Manele a fost lansat in anul 2007

Suntem un mic grup de prieteni care s-au gandit sa va scape de singuratate, plictiseala si izolare.

Ne-am gandit ca intemeierea acestui site si implicit acestui mic post de radio ce se dezvolta din ce in ce mai mult sa alungam din viata voastra plictiseala si monotonia.

Aici asculti cea mai buna muzica, discuti cu oameni care stiu sa traiasca, stiu sa iubeasca, stiu sa se imprieteneasca si mai stiu o multime de alte lucruri pe care abia asteapta sa ti le impartaseasca.

Aici vorbim si traim liber, radem si glumim, ne simtim bine, uitam de grijile cotidiene.

Suntem ca o mica comunitate unde ne descarcam sufletul, ne ascultam unii pe ceilalti, ne ajutam cu o vorba buna si cautam solutii la orice problema.

Suntem inca un radio in constructie si nu vom deveni cel mai tare radio dar ne consideram buni pentru cea ce facem, suntem buni pentru voi cei care ne ascultati si ati ramas fideli acestui post de radio..

Pentru voi am selectat si vom selecta cea mai buna muzica din toate timpurile si genurile muzicale…Muzica pe care voi o iubiti si o doriti……

Cu drag si respect din inima pentru voi dam su subsemnatul in numele echipei si al stafului tehnic… Radio NOLIMIT !

Mobile: 004915163296567

 

Contact seller Radio National


What you can report: wrong or outdated information, idle radio stream, issues related exclusively to this media project.

  You must log in or register a new account in order to contact the owner.

  Leave a feedback!

  Tell others what you think about this radio station. You can only add a review if you are logged in! You need to log in first.
  Talk strictly about this project. Musical dedications are not accepted.
  Because we want spam to be removed, reviews will be reviewed before publishing.
  Information
  Web links that lead to external pages can contain viruses or mallware
  The information on the promotion page may have incorrect writing or data

  Location of the radio station

  Romania, Iasi