Radio Seven

Romania, Bucuresti
Published 4 years ago
Print information

In short, about the project

Într-o piaţă media (în special de radio) îndreptată către comercial și can-can, radio Seven este o voce matură, obiectivă, care își dorește să ajungă un reper în viața oamenilor.
Radio Seven
Romania, Bucuresti,
Published 4 years ago

In short, about the project
Într-o piaţă media (în special de radio) îndreptată către comercial și can-can, radio Seven este o voce matură, obiectivă, care își dorește să ajungă un reper în viața oamenilor.

Additional information

Info: Universitatea Spiru Haret și-a lansat postul de radio (Radio Romania de Maine) în emisie exclusivă on-line în anul 2007. Ulterior, în 2008, postul de radio a inceput să emită în București, pe 103,4 Mhz. În ciuda faptului că de-a lungul timpului a trecut prin diferite schimbări și redenumiri, niciodată n-a renunțat la misiunea cultural-universitară asumată încă de la inceput. Asta se intmaplă și acum, Radio Seven fiind unul dintre puținele posturi de radio din Romania care pune real accent pe cultură și educație.

Plecând de la conceptul aplicat întregii structuri mediatice din care face parte și acest post de radio, politica editorială este una îndreptata către valorile pe care le promovăm, valori ce se regăsesc în toate programele noastre.

Într-o piaţă media (în special de radio) îndreptată către comercial și can-can, radio Seven este o voce matură, obiectivă, care își dorește să ajungă un reper în viața oamenilor, prin calitatea emisiunilor și a invitaţilor. Ne propunem să facem acest lucru axându-ne în programele noastre pe promovarea valorilor (naţionale, morale, profesionale și educaționale), reflectate în subiectele abordate.

Emisiuni:
- Happy Weekend
- 7 la Seven
- Paine si Kirk
- Experienta Urbana
- Tech News cu Tibi Ursan
- 7 Dimineaţa, cu Mihai Cioceanu şi Alex Crăciun
- Morning After cu Tibi Ursan
- Light Zone cu Robert Tache
- #SevenMusic

Lansare: 7 decembrie 2015
Frecventa: 103,4 fm

Mobile: 031 620 0707

 

Contact seller Radio Seven


What you can report: wrong or outdated information, idle radio stream, issues related exclusively to this media project.

  You must log in or register a new account in order to contact the owner.

  Leave a feedback!

  Tell others what you think about this radio station. You can only add a review if you are logged in! You need to log in first.
  Talk strictly about this project. Musical dedications are not accepted.
  Because we want spam to be removed, reviews will be reviewed before publishing.
  Information
  Web links that lead to external pages can contain viruses or mallware
  The information on the promotion page may have incorrect writing or data

  Location of the radio station

  Romania, Bucuresti