RTV Galaxy

Romania, Mehedinti, Drobeta-Turnu Severin
Published 4 years ago
Print information

In short, about the project

Cea mai extinsa retea regionala de radio din Romania.
RTV Galaxy
Romania, Mehedinti, Drobeta-Turnu Severin,
Published 4 years ago

In short, about the project
Cea mai extinsa retea regionala de radio din Romania.

Additional information

Info: STIRI - Stirile Galaxy FM sunt calde, impartial si exacte. Corespondentii nostri si colaboratori sunt in miezul evenimentelor, fie ele politice, administrative, culturale, sociale sau umanitare. Stirile sunt redactate de o echipa de profesionisti, pasionati de mass/media, pentru care informatia exacta si impartialitatea sunt cele mai importante repere. Stirile sunt alcatuite din stiri locale, regionale, nationale si internationale. Echipa de stiri a Galaxy FM are in componenta jurnalisti ce au studii de specialitate, cursuri de un inalt nivel dar si practica la cele mai renumite institutii media din lume : CNN, Voice of America, University of Tennessee , BBC London, Radio France International, DW Berlin precum si la mai multe posture locale si regionale din S.U.A si Romania.Corespondentii, colaboratori dar si ascultatori sunt cei care semnaleaza diferite evenimente iar echipa redactionala decide alocarea timpului si spatiului pentru a observa, verifica, investiga, realiza si difuza materialele locale si regionale.

STAREA DE SPIRIT - Vocea cetatii, vocea cetateanului care prin intermediul postului de radio Galaxy isi poate face auzita parerea. Ascultatorii sunt partenerii nostril, iar acestia de cele mai multe ori sunt cei care semnaleaza subiectele locale de interes. Rubrica are un mare success fiind difuzata la Galaxy FM, devenind o traditie atat a postului de radio cat si a comunitatii.

Tableta Matinala - Material realizat sau preluat dupa caz de colegii din presa nationala. Realizatorii Galaxy FM sunt cei care analizeaza informatile primate de la reporter, corespondenti ori colaboratori si dupa o temeinica verificare alcatuiesc un material ce este apoi difuzat in eter.

InoTrafic – Colaborarea institutionala dintre organelle statului si mass/media este privita si tratata cu maxima seriozitate de echipa Galaxy FM. Cetatenii avand posibilitatea sa fie informatii direct de la sursa ( IPJ ) despre cele mai noi stiri din traffic ( blocaje, accidente, trafic ingreunat ori fenomene meteo ce pot influenta siguranta participantilor la traficul rutier )

Revista Presei – Galaxy FM exceleaza inexactitatea materialelor prezntate si echilibrul acestora . Revista presei este rubric in care se fac selectiunile celor mai importante articole din presa nationala, regional si locala. Rapiditatea informatiei cat si modul avatajos pus la indemana asucltatorilor fac ca Galaxy FM sa prezinte ziarele inainte ca acestea sa prinda lumina tiparului.

Buna Dimineata – Este emisiunea cu cel mai mare rating al postului, emisiunea cea mai importanta din punct de vedere al informarii ascultatorilor, cu STIRI-INFO TRAFIC-REVISTA PRESEI-STAREA DE SPIRIT-TABLETA MATINALA-HOROSCOP-COMENTARII-CURS VALUTAR.Daca un eveniment imporanta se intampla atat local, regional ori national se afla la Buna Dimineata.Emisiunea este interactive, ascultatrorii putand sa intre in direct pe radio. Concursurile sunt organizate de Galaxy FM si parteneri pentru fidelizarea ascultatorilor, acestia avand posibilitatea sa castige diferite premii pentru fidelitatea cu care ne rasplatesc zi de zi
Meridian Galaxy – Este emisiunea care te face sa te concentrezi cat mai mult asupra lucrurilor tale ce le desfasori. Indiferent ca esti in masina, la birou,acasa sau intr-un magazine, Galaxy FM este langa tine cu stiri mondene, viata vedetelor este pusa in eter, sterile show-biz ori evenimentele economice sunt verificate si apoi duse pana la urechile oamenilor.

PostMeridian Galaxy – Emisiunea care-ti aminteste ca si tu esti om si poti lua aminte din exemplele altora.Stirile despre oameni de success sau despre oameni care au perseverat in misiunea lor fie ca este vorba de vedete, artisti, profesori, politicieni ori oameni de zi cu zi. Fie ca esti in mediul rural sau in cel urban daca ai veste, o poti transmite cu ajutorul nostru.

Itinerar Bilic – Emisiune de cunoastere, regasire si optimism. Cultura pentru noi cei de la Galaxy FM este importanta, iar mass/media trebuie sa-si recunoasca rolul sau modern si benefic in educarea ori completarea informatiei educative a cetateanului. Prin aceasta emisiune trecutul, fie ca este scris in cartile de istorie sau Biblie este adus direct de specialist cu renume international direct in casele oamenilor. Puterea Binelui, Credinta, Dragostea, Modele sociale positive regasite si in Biblie fac aceasta emisiune sa fie una dintre cele mai ascultate ale Galaxy FM

RFI – Colegii si partenerii nostril sunt cei care stiu cel mai bine ce se intampla in Uniunea Europeana dar si in viata cotidiana a statelor membre. RFI este postul de radio premiat la nivelul U.E pentru grupajele informative ce au character comunitar.

ACTUAL RGIONAL – Judetele sunt luate pas cu pas. Tot ce este mai important din fiecare judet in care Galaxy FM este partenerul cetateanului este difuzat in acesta rubric. Nu scapa nimic, iar fiecare locuitor este informat operativ la cele intamplate atat in judetului lui cat si in judetele vecine. Rubrica cu mare traditie de zeci de ani se dovedeste a fi foarte utila mai ales in contextul recent al regionalizarii.

Auto CLUB – Este emisiunea in care cele mai noi stiri atat tehnice , economice sau cu decizie politica se intampla in industria auto si se raspfrang in viata cotidiana a ascultatorilor nostril. Aici oamenii sunt onformati rapid si concret despre efectele legislative, cu impact economic si social dar si despre cele mai noi tehnologi inovatoare.

Cinema - Industria filmului ruleaza avantpremierele la Galaxy FM. Box/Office-ul national, European cat si cel American este in eter. Bugetele, actorii, regizorii, casele de productie nu au nici un secret la Galaxy FM

HITBOX – Unul dintre cei mai indragiti DJ de radio din Romania realizeaza impreuna cu una dintre cele mai mari case de productie romanesti, HITBOX-ul. Clasamentele, noutatile, topurile, echipele de productie dar si melodiile sunt cele ce sunt prezentate la HITBOX Galaxy FM

RADIOGRAFII – Conform principiului Oldies but Goldies, Alexandru Gheorghias, unul dintre cele mai bune voci ale eterului Romanesc face istorie la Galaxy FM. Incepand cu originile muzicii pana in zilele noastre, topurile, evenimentele ce au marcat momentul sunt istorisite si exemplificate.

TOP30 Galaxy FM – Cele mai ascultate si solicitate piese de la Galaxy FM formrmeaza TOP 30, foste sau actuale PowerPlay-iuri sunt cele ce compun lista de 30 de melodii pentru care ascultatorii voteaza si in functie de preferintele acestora piesele urca ori coboara in cel mai bun TOP al momentului.

Data infiintarii primei statiei: 15 .12. 1993
Data infiintarii Radio GALAXY Slatina: 18.05.2004
Program de emisie: NON STOP
Programe retransmise: RFI (60min/zi)

Format: CONTEMPORARY HIT RADIO (CHR)
Concursuri: INTRE 7,00 SI 22,00,
Publicitate: ORGANIZATA IN 3 ECRANE /ORA
Muzica romaneasca: IN PROPORTIE DE 40%
EMISIA POSTULUI Radio GALAXY: COMPLET COMPUTERIZATA

Mobile: 0371 425 299

 

Contact seller RTV Galaxy


What you can report: wrong or outdated information, idle radio stream, issues related exclusively to this media project.

  You must log in or register a new account in order to contact the owner.

  Leave a feedback!

  Tell others what you think about this radio station. You can only add a review if you are logged in! You need to log in first.
  Talk strictly about this project. Musical dedications are not accepted.
  Because we want spam to be removed, reviews will be reviewed before publishing.
  Information
  Web links that lead to external pages can contain viruses or mallware
  The information on the promotion page may have incorrect writing or data

  Location of the radio station

  Romania, Mehedinti, Drobeta-Turnu Severin