Sláger Rádió

Romania, Covasna
Published 3 years ago
Print information

In short, about the project

Sláger Rádió transmite cele mai mari hituri ai anilor ‘60, ’70, ’80 ’90 șlagăre de azi selectate şi cele mai proaspete știri. Feedback-ul ascultătorilor și partenerilor noştri indică în mod unanim.
Sláger Rádió
Romania, Covasna,
Published 3 years ago

In short, about the project
Sláger Rádió transmite cele mai mari hituri ai anilor ‘60, ’70, ’80 ’90 șlagăre de azi selectate şi cele mai proaspete știri. Feedback-ul ascultătorilor și partenerilor noştri indică în mod unanim.

Additional information

Info: • Sláger Rádió transmite cele mai mari hituri ai anilor ‘60, ’70, ’80 ’90 șlagăre de azi selectate şi cele mai proaspete știri. Feedback-ul ascultătorilor și partenerilor noştri indică în mod unanim eficienta maximă a ofertei muzicale şi de informații a postului nostru în zona municipiului Sfântu Gheorghe.

• Oferta muzicală și de informații consecventă, structura anticipativă a grilei de programe a Sláger Rádió, precum şi acţiunile promoţionale vizând delectarea ascultătorilor şi partenerilor au condus la rezultatele scontate. Astfel postul este unul dintre lideri de piaţă în cadrul publicului ţintă, respectiv categoria cetăţenilor cu vârsta cuprinsă între 30-55 de ani. Piesele muzicale cu priză la public şi informaţiile veridice contribuie la amplificarea succesului postului.

• Sláger Rádió este cu prioritate un post dedicat muzicii de calitate. Deşi este un radio popular în această categorie, Sláger se străduieşte să-şi extindă participarea în sfera acelor activități de interes public, care vizează un segment lărgit al populaţiei. Pe lângă scara largă a muzicii de calitate, redactorii şi realizatorii noştri oferă ştiri concise, explicite, comprehensibile şi de actualitate. Reacţia ascultătorilor a confirmat necesitatea difuzării pe parcursul întregii zile a unui program care include ştiri şi informaţii.

• Specificitatea postului – recepţionat în Sfântu Gheorghe şi într-o zonă adiacentă medie de aproximativ 30 km, pe frecvenţa FM 105.9 MHz – este dată de posibilitatea de a oferi ascultătorului, la orice oră a zilei, o imagine veridică şi de ansamblu despre cele mai importante evenimente şi cele mai recente ştiri regionale, naţionale, sau de pe întreg mapamondul. În conformitate cu principiile redacţionale, postul oferă concomitent spaţiu pentru exprimarea părţilor şi opiniilor divergente, lăsând la latitudinea ascultătorului aprecierea şi interpretarea mesajelor transmise.

• Sláger Rádió prezintă ştiri covăsnene, naţionale şi internaţionale recente, zilnic, la intervale de 30 de minute, iar în zilele nelucrătoare oferă trei grupaje de ştiri. Specificitatea structurii de programe Sláger constă în posibilitatea adaptării la genul “breaking news”, ceea ce constă în întreruperea şi restructurarea rapidă programului în situaţia producerii unor evenimente majore. Obiectivul nostru este ca ascultătorii receptivi la ştiri să utilizeze informaţiile obţinute de la noi şi în activitatea lor. Majoritatea ascultătorilor apreciază Sláger Rádió drept o sursă se informare autentică şi obiectivă, motiv pentru care postul este şi un mijloc deosebit de eficient al formării imaginii firmei și poate constitui într-un mijloc util şi eficient în mobilizare şi promovarea produselor.

• Aria de acoperire a postului Sláger Rádió din Sfântu Gheorghe – în funcţie de condiţiile de relief – cuprinde majoritatea suprafeţei judeţului Covasna.

Posibilităţile de contactare a postului Sláger Rádió sunt:
Sf. Gheorghe, Str. Presei, Nr. 4, (Incubatorul de afaceri)
E-mail: slager@slagerradio.ro
Web: www.slagerradio.ro
Tel/fax: 0367-804.904

Oferta mediatică a Sláger Rádió:
* Unul dintre liderii posturilor de radio din judeţul Covasna
* Componenta muzicală inedită
* Informare obiectivă, de actualitate
* Orientare spre publicul – ţintă (30-55 ani)
* Aspect marcant
* Profesionişti, energici
* Suport tehnic stabil, fiabil

Mobile: 0367 804 904

 

Contact seller Sláger Rádió


What you can report: wrong or outdated information, idle radio stream, issues related exclusively to this media project.

  You must log in or register a new account in order to contact the owner.

  Leave a feedback!

  Tell others what you think about this radio station. You can only add a review if you are logged in! You need to log in first.
  Talk strictly about this project. Musical dedications are not accepted.
  Because we want spam to be removed, reviews will be reviewed before publishing.
  Information
  Web links that lead to external pages can contain viruses or mallware
  The information on the promotion page may have incorrect writing or data

  Location of the radio station

  Romania, Covasna