Vox Rádio

Romania, Harghita, Cristuru Secuiesc
Last update 4 years ago
Print information

In short, about the project

A Vox Rádió Székelykeresztúr első és egyetlen kereskedelmi rádiója, amely 2005 őszén „született”, 2006 márciusától pedig már sugároz a nap 24 órájában Székelykeresztúron és több, mint 30 km sugarú...
Vox Rádio
Romania, Harghita, Cristuru Secuiesc,
Modified 4 years ago

In short, about the project
A Vox Rádió Székelykeresztúr első és egyetlen kereskedelmi rádiója, amely 2005 őszén „született”, 2006 márciusától pedig már sugároz a nap 24 órájában Székelykeresztúron és több, mint 30 km sugarú...

Additional information

Info: A Vox Rádió Székelykeresztúr első és egyetlen kereskedelmi rádiója, amely 2005 őszén „született”, 2006 márciusától pedig már sugároz a nap 24 órájában Székelykeresztúron és több, mint 30 km sugarú körzetében.

Az internet elterjedésének köszönhetően egyre több online hallgatót tudhatunk magunkénak úgy belföldön az ország különböző területeiről, mint külföldön. (A kezdőoldal LISTEN LIVE lgombra kattintva érhető el a 88,6 FM, de megjelenünk információkkal, érdekességekkel, aktualitásokkal a facebook közösségi oldalunkon is.) Rádiónk a környéken hangzásvilága miatt egyedinek számít.

Akik hallgatják a rádiót, azok tudják, hogy már hétfőn reggel 7 órakor köszönti a hallgatókat a műsorvezető és kezdődik a szines műsorok sorozata. A műsorkínálat tartalmaz reggeli ébresztőműsort, helyi és nagyvilági híreket, horoszkópot, helyet adva társadalmi-, gazdasági-, kulturális-, és számos - a mindennapi életünket érintő - témának is, így változatos program színesíti a szürke hétköznapokat.

Rendeztünk már nagy sikernek örvendő 3 hónapos lefutású rajz-, illetve mesepályázatot gyerekek számára, valamint nyugdíjasok részére múzeumlátogatást a Csíki Székely Múzeumba. 2008-ban lehetőségünk nyílt a helyi horgászklubbal közreműködve horgászversenyt szervezni, amit egy nyári nyereményjáték követett, ennek keretében pedig két személy Tunéziába utazhatott el. Mindezek mellett nagy hangsúlyt fektetünk az önkéntes és jótéknysági kampányokra is (gyűjtöttünk műanyag kupakot, hogy egy fiatal új tolószékhez juthasson, szerveztünk tanévkezdési kiadásokat enyhítő nyereményakciót stb).

A rádió leginkább új dalokkal, valamint a 2000-es évek dalaival szolgálja a hallgatóságot, mindezt fűszerezve Jónéhány régebbi magyar és nemzetközi slágerrel és rétegzenével.

Energikus műsorvezetőink naprakész információkkal, értékes és szórakoztató műsorokkal állnak a hallgatók rendelkezésére, sőt naponta szervezünk nyereményekkel tűzdelt játékos műsorokat, de a gasztronómia szerelmeseit is meglepjük egy-egy jól bevált recepttel.

Gondot fordítunk az igényes vállalkozók kiszolgálására, figyelmükbe ajánlva reklámozási lehetőségeinket, úgy a rádió hullámhosszán mint honlapunkon keresztül.

A hallgatóinkkal való interaktív kapcsolattartás céljából létrehoztunk egy közösségi sms-számot: 0749 23 66 55, kérdésekkel, megjegyzésekkel pedig bárki fordulhat szerkesztőségünkhöz, ha tárcsázza a 0266 242 610-es vezetékes telefonszámot.

Vox Fm - Önökért szól!

Reklámozzon Ön is a Vox Rádióban! Az Ön cégének reklámját Székelykeresztúr mintegy 30 km-es körzetében sugározzuk. Rádiónk adása ezenkívül Segesváron, Korondon, Parajdon és Szovátán is fogható.

Bővebb információért keresse a Vox rádió székhelyét, Székelykeresztúr, Szabadság tér 55 szám vagy hívja a Hargita Line kft. vezetékes telefonszámát 0266 242 610, mobil számát 0749 236 654 – 8:00 és 16:00 óra között, e-mail címünk: office@hrline.ro , office@voxfm.ro

Kapcsolattartó munkatársunk: Simó Margit Melinda

Mobile: 0266 242 610 / 0749 236 654

 

Contact seller Vox Rádio


What you can report: wrong or outdated information, idle radio stream, issues related exclusively to this media project.

  You must log in or register a new account in order to contact the owner.

  Leave a feedback!

  Tell others what you think about this radio station. You can only add a review if you are logged in! You need to log in first.
  Talk strictly about this project. Musical dedications are not accepted.
  Because we want spam to be removed, reviews will be reviewed before publishing.
  Information
  Web links that lead to external pages can contain viruses or mallware
  The information on the promotion page may have incorrect writing or data

  Location of the radio station

  Romania, Harghita, Cristuru Secuiesc