West City Radio

Romania, Timis, Timisoara
Published 4 years ago
Print information

In short, about the project

West City Radio 88.8 FM - Un radio pentru Timişoara! Cea mai bună muzică din 70,80,90 şi selecţia continu cu cele mai noi producţii muzicale muzicale.
West City Radio
Romania, Timis, Timisoara,
Published 4 years ago

In short, about the project
West City Radio 88.8 FM - Un radio pentru Timişoara! Cea mai bună muzică din 70,80,90 şi selecţia continu cu cele mai noi producţii muzicale muzicale.

Additional information

Info: West City Radio a rămas singurul post 100% local din municipiul Timisoara, al cărui format este special conceput pentru satisfacerea nevoii de informații și entertainment a targetului principal: persoanele preponderent mature, activând în diverse domenii, cu venituri medii și peste medie, având o cultură generală și muzicală peste media națională (Target principal: 24-48 ani; Target extins: 18-55 ani).

Formatul West City Radio mizează pe o componentă fără termen de comparaţie în contextul concurenţial actual. Ceea ce înseamnă atât informații şi știri cu un public ţintă clar şi corect definit, cât și dezbateri şi talk-show-uri cu o puternică amprentă locală, o moderaţie riguros adaptată orizontului de aşteptare al auditoriului şi o selecţie muzicală fără compromisuri, care promovează creaţiile perene ale ultimilor 30-40 de ani şi, alături de acestea, valorile adevărate ale melosului contemporan.

Fie că sunt acasă, în trafic, în autoturismele personale, în mijloacele de transport în comun, la birou sau în supermarketurile din Timisoara, în opinia majorității timișorenilor, West City Radio rămâne unul dintre cele mai ascultate şi apreciate posturi de radio din orașul de pe Bega.

Audienţa potenţială zilnică include locuitorii Timisoarei, persoanele aflate în tranzit, dar şi ascultătorii din zonele rezidenţiale periurbane sau orașe precum Jimbolia, Sânnicolau Mare, Deta, Buziaș, Recaș și Lipova.

Emisiuni:
- Știrile West City Radio
- Împreună în Timișoara
- La Miezul Zilei
- Timișoara de la A la Vest
- Casa Soarelui Răsare
- Infuzia de Cultură
- Colivia cu Canari
- Topul celor mai frumoși ani

Echipa:
- Stelian Grigorescu
- Sergiu Simionese
- Andreea Oance
- Iulian Casian
- Dani Bardoș
- Simona Hupov
- Andrei Glăvan
- Marian Odangiu

Telefon Redacție: 0722/253.121
Telefon Emisie: 0371/491.121

Mobile: 0722 253 121

 

Contact seller West City Radio


What you can report: wrong or outdated information, idle radio stream, issues related exclusively to this media project.

  You must log in or register a new account in order to contact the owner.

  Leave a feedback!

  Tell others what you think about this radio station. You can only add a review if you are logged in! You need to log in first.
  Talk strictly about this project. Musical dedications are not accepted.
  Because we want spam to be removed, reviews will be reviewed before publishing.
  Information
  Web links that lead to external pages can contain viruses or mallware
  The information on the promotion page may have incorrect writing or data

  Location of the radio station

  Romania, Timis, Timisoara